Visszatekintések - a tanév OKTV eredményei

Korábban már részben adtunk tájékoztatást a honlapon is, de most néhány gondolattal kiegészítve szeretnénk összképet adni az OKTV eredményekről.

 

 

Legyen helye itt annak a gondolatnak is, hogy örülünk, hogy minden évben vannak diákok, akik megpróbálják magukat és tudásukat, és minden évben vannak szép eredmények is. Korábban informatikából, utóbbi években történelem és magyar irodalom tantárgyakból születtek utolsó, 3. fordulós helyezések is.

Jellemzően a "hírek" már csak azokról szólnak, akik eljutnak az utolsó fordulóig, de szabad legyen megemlíteni azt is, hogy egy első körös továbbjutás is nagyon szép teljesítmény, hiszen egy-egy tárgyból 2-3000 diák is jelentkezik OKTV-re. Olyanok ők a teljes diákság között, akiknek van bátorságuk (és megalapozott felkészültségűnek látják őket vezető tanáraik is) ahhoz, hogy elinduljanak ezen a megmérettetésen.

Idén 5 diákunk ért el kiemelkedő eredményt, ők olyan szintre jutottak, ahol már a néhány pontnyi különbségek a 'Forma1' versenyek század és ezredmásodpercnyi különbségeihez hasonlítanak.

Csomós Ákos 12.A osztályos tanuló a történelem OKTV második fordulóján szépen teljesített. Felkészítő tanára Tóthné Nagy Anikó.

Harsányi Milán 12.E osztályos tanuló végül épp lemaradva a döntőről a 32. helyen végzett. Felkészítő tanára Dr. Vonáné Vincze Viktória.

Szabó Zoltán Ábel 12.C osztályos tanuló történelemből már továbbtanulási pontot is szerző eredményt ért el, végül 26. helyezéssel zárt. Felkészítő tanára Gecse Angéla.

Olej Anita 12.E osztályos tanuló magyarból a 13. helyen zárta a megmérettetést. Felkészítő tanára Dr. Vonáné Vincze Viktória.

Rudolf Alexa 12.B osztályos tanuló pedig az előkelő 9. helyen végzett. Felkészítő tanára Lovász László.

Legyen az idei év termése jó és bátorító példa a következő tanév próbálkozói felé is! Köszönjük a diákok, az őket támogató családok, de a felkszítő tanáraink odaszánását is!

Hirdetmények

AKTUÁLIS ÉRETTSÉGI INFORMÁCIÓK

Tovább