Galériák

Diáknapok a Lévayban: kampány, bál, elsős avató, diákigazgató választás

Mint minden tanévben, az ősz közepén, úgy idén is lezajlottak a diáknapok a Lévayban.

Az első napon a kampány volt, a 11. évfolyam osztályai különböző programokkal, finomságokkal, zenével és jókedvvel várták a diákokat, vendégeket. Ez az esemény nem csak a diákigazgató megválasztásáról szólt, hanem az osztály közösségének építéséről, erősítéséről és a szórakozásról is. Közelebb hozta egymáshoz a diákokat a közös éneklés, a tánc betanulása, a kampányfilm leforgatása és a termek díszítése, melyeket minden osztály témája és kedve szerint alakíthatott. Az udvaron játékokkal, az emeleteken büfékkel, ajándékcsomagokkal, a tornateremben pedig sajátos produkcióikkal várták az érdeklődőket, melyekhez a „kidíszített” iskolán keresztül lehetett eljutni.

Este a Lévay bálra gyűltek össze a diákok, a diákigazgató jelöltek megköszönték a támogatást, a végzős diákok nyitótánca után pedig kezdetét vette a késő éjszakába nyúló mulatság.

Másnap reggel fáradtan, de nagy izgalommal érkeztek a 11. évfolyamosok az iskolába, a szavazás után pedig az új osztályok kerültek a reflektorfénybe, kezdetét vette az elsős avató. Izgalmas próbatételeken kellett keresztül menniük az új diákoknak, előadták a táncukat és az osztályindulójukat, végül a 9. D osztály bizonyult a legjobbnak.

A nap zárásaként, a szavazatok összeszámlálása után a diákigazgató választás eredményhirdetése következett: idén a 11. E osztály kampánya bizonyult a legjobbnak, ők kapták a legtöbb szavazatot.

 

Írta: Király István 10. c médiás diák

A fotókat készítették: Beke Dorina, Ambrus Fanni,  Korcsog Kata, Pintér Enikő, Király István, 10. c ostzályos médiás diákok

Galériák

Hirdetmények