Galériák

Sporttábor Hajdúszoboszlón

Június 28. és július 2. között 33 tanuló vett részt iskolánk sporttáborában, Hajdúszoboszlón. Élményekkel és kalandokkal gazdagodva érkeztek haza.

A táborról két diákunk élménybeszámolóját olvashatjuk:

Június 28-án reggel indultunk el busszal Miskolcról és délben érkeztünk meg Hajdúszoboszlóra. A szállásunk a Hajdú Campingben volt, ahol 4 és 6 fős kő-és faházakba voltunk beosztva. A camping mellett egy szabadidőpark helyezkedett el, ahol a reggeli fakultatív sportolást tartottuk valamint sportesemények megtartására is volt lehetőségünk. Érkezés után elfoglaltuk a szállást, majd a délutáni szabadidő után estefelé ismerkedős programon vettünk részt, végül játékkal zártuk a napot. 

Hétfőn sportolással indítottuk a napunkat. Reggeli után egy rövid szabadprogram volt és a napot stranddal zártuk. Kedden délelőtt csapatokra osztva versenyeztünk és a délutánt a strandon töltöttük. Szerdán délelőtt szabadprogram volt, társasoztunk, beszélgettünk, majd délután az Aquaparkba és a strandra mentünk. Csütörtökön délután kipihenve és sok élménnyel érkeztünk haza. Esténként iskolánk kis csapata és a helybéli fiatalok foci mérkőzésen is részt vehettek. Köszönjük a programokat és a szervezést kísérőinknek.

Gerőcs Dorina és Molnár Anna 9.A

Galériák

Hirdetmények