Galériák

Országos Drón Programozó Verseny

2019. május 24-én megrendezésre került Sződligeten az első Országos Drón Programozó Verseny. A Lévay diákjai közül 2 csapat is képviseltette magát a versenyen, akik a 7.A osztály tanulói közül kerültek ki. A megmérettetés eredményekben gazdag volt, hiszen a Kolozsvári Nina Rozália, Soltész Bercel, Novák Botond, Ferencz Ádám alkotta csapatnak a 4. helyen sikerült végeznie, míg a Horváth Dóra, Kékedi Csongor, Nagy Kristóf, Partizer Adrián alkotta csapat a 2. helyen végzett.

 

A versenyen teljesítendő két feladat közül az első egy maximum 2 perces bemutatkozó feladat volt, ahol az előre megírt program segítségével kreatív módon összehangolva mutatták be a Scratch programozási lehetőségeit és a drón mozgását. A második feladatban egy akadálypályát kellett bejárni drónnal, melyhez a programot helyben kellett megírni. A feladat nehézségét az adta, hogy a pálya feltérképezésére összesen 5 percet kaptak a csapatok és az ez idő alatt szerzett információk alapján kellett a drón pályájának hibátlan teljesítését leprogramozniuk.

A második helyen végzett csapat meghívást kapott a 2019. június 8-án megrendezésre kerülő DOKK Konferenciára, ahol ünnepélyes keretek között vehetik át nyereményüket. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk a résztvevőknek!

A csapatokat Szilágyi Benjámin tanár úr készítette fel.

Galériák

Hirdetmények

Humán tárgyak fogadó órája 2023/2024. tanév I. félév

Tovább