NYÍILT NAP +

ÁLTALÁNOS ISKOLÁK TANULÓINAK ÉS SZÜLEIKNEK

Kedves Szülők! Kedves Tanulók!

A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon fontosnak tartja az általános iskolás tanulók és szüleik támogatását a középiskolai továbbtanulást meghatározó döntésben. Novemberben részletes online nyílt napot szerveztünk, és sok fontos tájékoztató elérhető a honlapunkon is http://www.levay.tirek.hu/beiskolazas-2019-2020-tanev. Többéves tapasztalatunk, hogy a központi írásbeli dolgozatok után, de a jelentkezés benyújtása, és az intézményi szóbeli felvételi előtt lehetnek még kérdéseik a jelentkezési stratégiákkal, az intézményi szóbelivel, vagy egyes speciális képzéseinkkel kapcsolatban. Érdeklődésük más irányba is kiterjedhetett az utóbbi időben.

Ezt a tájékozódási lehetőséget kínálja a „NYÍLT NAP +” .

2021. január 27-én 17-19 óra között

ONLINE NYÍLT NAPOT ÉS TOVÁBBTANULÁSI TÁJÉKOZTATÁST

tartunk.

A nyílt napot és tájékoztatást ZOOM videokonferencia formájában szervezzük.

A ZOOM csatorna már 16:45-től nyitva áll, hogy előzetesen kipróbálhassák a belépés lehetőségét. Önöknek és gyermekeiknek csak le kell ülni a számítógép elé, ráklikkelni az alább látható linkre, és követni az ott megjelenő utasításokat.

https://us02web.zoom.us/j/83173930050?pwd=MWpmUWl5Z3ZCODhBYzhhUU1TVnNKdz09

Meeting ID: 831 7393 0050                                                  Passcode: 371557

A tájékoztatón a felvételi eljárás egészével, a Lévay sajátosságaival, az intézményi szaktárgyi szóbeli felvételivel kapcsolatban is fontos információk hangoznak el, és közvetlen kérdezéssel tájékozódni is tudnak. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Ábrám Tibor, igazgató

Hirdetmények

Szóbeli felvételi vizsga - 6. és 8. évfolyamosok beosztása

Tovább

Szóbeli felvételi vizsga menete, szülői és tanulói kérdőívek

Tovább