Galériák

PÁRKAPCSOLATOK HETE A DIÁKOTTHONBAN

A gimnáziumhoz csatlakozva a diákotthonban is megrendeztük a Párkapcsolatok Hete programsorozatot, február 7-10. között.

Hétfőn kézműves szakkör keretében különféle szeretetet kifejező díszeket készíthettek a résztvevők Zsóka néni és Erika néni vezetésével, majd este Kiros Eszter tanárnő hirdette közöttünk Isten Igéjét párkapcsolatok témában.

Kedden filmnézésre hívtuk az érdeklődő diákokat az imaterembe. A „Két lépés távolság” című filmet néztük meg közösen.

Szerdán délután a TIREKIFI két hölgy tagja volt a vendégünk, akik párkapcsolati kvízjátékot hoztak közénk. Hét csapat versenyzett egymással, de a hangsúly nem a versenyzésen volt, hanem a közös gondolkodáson, szórakozáson és nevetésen.

Csütörtök este „szívküldi” teaházzal koronáztuk meg és zártuk le a heti programokat. Egy finom tea, kakaó vagy forró csoki mellett kedves, szívhez szóló üzeneteket, zeneszámokat küldhettek egymásnak a diákotthon lakói .A presbiterek és Andi néni által készített szives háttér előtt fotózkodhattak a diákok természetesen Petrik tanár úr jóvoltából.

Hálatelt szívvel köszönjük meg a munkáját mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak a programok sikeres lebonyolításához! Soli Deo Gloria!

                                                                                                                   Plaszkó Zoltán

                                                                                                                   Fotó: Petrik Péter

Galériák

Hirdetmények

Diákotthoni Felvételi beosztás 2022/2023

Tovább