Készüljünk a 2019/2020. tanév felvételi eljárására együtt!

Kedves Érdeklődő Tanulók! Kedves Szülők!

Új tanév kezdődött, és új lehetőségek várnak rád a Lévayban... Szeretettel köszöntjük az érdeklődőket a beiskolázási tájékoztató oldalán.

A következő tanévre több újdonság is várja a Lévayba jelentkezőket. Tehetséggondozó hatosztályos képzésünk nagy érdeklődésnek örvend, első három évét sikeresnek ítélték a szülők, pedagógusok és a tanulók is! Ebben az osztályban angol és matematika-informatika emelt óraszámú képzéseket kínálunk.

Négyosztályos képzésben három osztály indul. Egy tagozatos matematika-fizika, illetve biológia-kémia, egy emeltszintű nyelvi osztály (angol és német csoporttal), egy humán osztály magyar emeltszintű, történelem emeltszintű, és mozgóképkultúra és médiaismeret emelt óraszámú csoportokkal.

Így minden Lévayba igyekvő tanuló - reményeink szerint - megtalálja a neki legmegfelelőbb képzést.

Kedves Érdeklődő Diákok!

Szeptember 22-én szombaton, 9 órától tehetséggondozó foglalkozássorozat indult számotokra, amely során leendő tanáraitokkal ismerkedhettek, és nem mellékesen a jól képzett pedagógusok készítenek fel benneteket.

Szeretnénk megkönnyíteni a továbbtanulási tájékozódást, ezért figyelmedbe és szüleid figyelmébe ajánljuk a Lévay beiskolázási tájékoztatóját. Már elérhető! Töltsd le és forgasd haszonnal!

Hirdetmények

ÁLLÁSPÁLYÁZAT

Tovább

Beiratkozás az új tanulók számára

Tovább